« | Kezdőlap | »

Autóklíma.com átalakult – autóklíma portál született

Saját tapasztalatainkból indultunk amikor az autóklíma portál ötlete megszületett. Autósként döbbentünk rá, hogy milyen rossz amikor megjött a meleg és nem működött az autóklímánk. Keresőoptimalizáló cég révén azonnal az interneten kezdtünk böngészni, hogy egy autóklíma töltő céget keressünk. Nem volt egyszerű dolgunk de sikerült. Aztán úgy alakult, hogy az autóklíma.com hozzánk került és szinte azonnal jött az ötlet, hogy most végre össze lehet gyűjteni az autóklíma töltéssel, szereléssel, javítással és karbantartással foglakozó cégeket, méghozzá területenként, hogy mindenki a hozzá legközelebb eső szervizes kollégát megtalálja minél hamarabb. Ügyfélként kezelve az autóklímával foglakozókat kitaláltuk azt a struktúrát ami a legjobban megfelel az ügyfélnek és az autóklímás szakembernek is. A középső oszlopban megtalálja az Ön kerületét vagy legközelebbi várost ahol autóklímával foglalkozó szakember regisztrálva van, az adatokért felelősséget nem vállalunk. Az autóklímával foglakozó szakemberek jelentkezését a partnereink oldalon várjuk, a regisztráció ingyenes.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.