« | Kezdőlap | »

Autóklíma Győr városában is

Mindenkinek fontos, hogy az autóját megfelelően gondozza. Ez azt is jelenti, hogy biztosítjuk azokat a szükséges kellékeket és beszereléseket, amelyek által kényelmes lesz minden utazás. A nyári forróság elviselhetőbbé tehető, hogy rákeres az autóklíma Győr szolgáltatásunkra.

Jó áron végezzük el a klíma beszerelését vagy akár feltöltését is. Biztosan utazott már olyan járműben, amelyben kész kínlódás volt ülni. Ez nemcsak a sofőr számára nagyon rossz, hanem az utasokat is zavarja. Éppen ezért már nagyon kevés olyan autó van, amelyikbe nincs klíma szerelve. Ha ült már egy mindennel felszerelt autóban, akkor biztosan Ön is azonnal elviszi a sajátját egy szervizbe.

Az autóklíma Győr városában is nagyon elterjedt igény, így hát minőségi szolgáltatást találhat itt. Amennyiben még nem biztos abban, hogy szüksége van rá, előbb nézzen szét és olvasgasson a témában, utána pedig keressen fel minket, hogy elvégezzük a műszaki részét a dolognak. A kulcsszó csak ennyi: autóklíma Győr! Ne habozzon igénybe venni ezt a remek lehetőséget!

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.