« | Kezdőlap | »

Autóklíma Pécs városában: ajánlatok

Minden járművezetőnek nagyon fontos, hogy az autója kényelmes legyen. A kényelem azonban több szinten is megnyilvánulhat. Nemcsak az ülések minősége fontos, hanem a légkör is, amit az utazás ad. Az autóklíma Pécs városában remek szolgáltatást jelent azoknak a gépjárműveknek, amelyekbe még nincs beszerelve ez a berendezés.

A nyári forróságot lehetetlenség elviselni önmagában is, nemhogy egy autóban, ahová könnyen beszorul a levegő. Hiába próbáljuk lehúzni az ablakokat, hiszen kintről sem érkezik kellemes szellő, csak meleg, fülledt levegő. Főleg azoknak rossz ez, akik nyáron is hosszabb időn át tartózkodnak az autóban akár a munkájuk miatt, akár egy hosszú út miatt a nyaralás céljából.

Nagyon jó döntés az autóklíma pécsi műhelye, ugyanis gyorsan és profi módon szerelik be a berendezést. Ne várja meg, amíg nem kap már levegőt! Igényelje ezt a korszerű klímát még a nyári időszak előtt! A karbantartás is nagyon fontos bizonyos időközönként, és mi ebben is segíthetünk Önnek, ha minket választ.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.