« | Kezdőlap | »

Autóklíma Veszprémben: töltés és javítás

A kényelmes utazás mindenkinek nagyon fontos. A biztonság érdekében tehát arra is figyelni kell, hogy adottak legyenek azok a körülmények, melyek által a sofőr koncentrálni tud az útra. A kellemes levegő főleg nyáron jelent komoly problémát. Az autóklíma Veszprém szolgáltatásai biztosítják azt, hogy a forró nyári napokon is kellemesen teljesen az utazása.

Fontos, hogy ne fülledt levegőben vezessen végig egy hosszabb távot, hiszen így nagyon könnyen elvesztheti a koncentrációs képességét. Az autóklíma pontosan azért ajánlatos, hogy biztosítsa az optimális hőmérsékletet akkor, amikor minden más helyen elviselhetetlen a levegő. Veszprém városában számos környéken foglalkoznak ilyen tevékenységekkel.

Éppen ezért, nyugodtan szétnézhet az oldalunkon is, ha szeretne az autóklíma Veszprém minőségi munkálatában részesülni. A jó levegő az autóban nemcsak a vezető számára jelent fontos szempontot, hanem az utasok számára is nélkülözhetetlen. Főleg olyan autóban, amivel személyszállítási munkálatokat folytat.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.