Autóklíma javítást és karbantartást még tavasszal végeztessen!

Ma már a gépkocsik legnagyobb részében van klíma, mely sokkal kényelmesebbé és komfortosabbá tudja tenni az utazást a nagy nyári melegben. Fontos, hogy ennek a berendezésnek a karbantartására is figyeljünk. Az autóklíma javításhoz keressünk szakembert, aki már nagy tapasztalattal rendelkezik ebben a munkában. Azért kell nagy hangsúlyt fektetni a mester megválasztására, mert ha nem jól […]

Autóklíma javítást és karbantartás Budapesten és vidéken

Nagyon sok autóban van már beszerelve klíma. Ezek folyamatos szerelésre is szorulnak, hiszen másként nem működnek optimális fogyasztással. Az autóklíma javításhoz kereshetünk szerelőket Budapesten és az egész országban, mert nagyon sok helyen végeznek már magán autószerelők is klíma karbantartást. Ha egy drága gépkocsival rendelkezünk, akkor azt még garancia megléte mellett csakis márka szervizben lehet elvinni,

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.