Autóklíma javítás Győrben, olcsón

Akinek van egy jó autója, az bizonyára sokat foglalkozik vele és nagyon sok időt és pénzt szán arra, hogy tökéletesen működjön és mindennel fel legyen szerelve. Mai ajánlatunk a minőségi autóklíma javítás Győr városában, ahol minden olyan autóvezetőt szeretettel várunk, akinek szüksége van egy olcsó, de mégis hatékony javításra. Nemcsak a nyári forróságban okoz gondot […]

Precíz autóklíma javítás Győr városában

A legtöbb esetben az autóklímával akkor megyünk szervízbe, amikor az nem működik. Pedig ha rendszeresen karban lenne tartva, akkor sok bosszúságtól meg tudnánk magunkat óvni. Gyors autóklíma javítás Győr városában is kérhető, hiszen itt is több olyan szakszervíz működik, ahol szakképzett szakemberek várják az autótulajdonosakat. Ahhoz, hogy elkerüljük a javítással kapcsolatos kiadásokat, érdemes egy pár […]

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.