Jó minőségű autóklíma tisztítás Székesfehérváron

Tévhit az, hogy a klímát csak nyáron kell beindítani az autóban. Ha több hónapon át nem használjuk, akkor eldugulhat, hiszen a sok por és szösz felgyűlik és ott ragad. Az autóklíma tisztítás Székesfehérvár területén remek választást jelent azok számára, akik hasonló gondokkal küszködnek, de orvosolni szeretnék azt mihamarabb. Nem jó úgy hagyni a klímát, hiszen […]

Profi autóklíma tisztítás Székesfehérvár műhelyeiben

Az autóklíma tisztítását nem szabad elhanyagolni, hiszen nagyon sok egészségügyi problémát tud okozni, ha nem figyelünk oda. Bármilyen típusú klímakészülékről is legyen szó, azt bármely szervízben le tudják ellenőrizni. Professzionális autóklíma tisztítás Székesfehérvár településén is igényelhető. Itt több olyan szakszerviz működik, ahol készséggel állnak az autótulajdonosok rendelkezésére. A klíma tisztítása során tudni kell, hogy a […]

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.