Autóklíma javítást és karbantartás Budapesten és vidéken

Nagyon sok autóban van már beszerelve klíma. Ezek folyamatos szerelésre is szorulnak, hiszen másként nem működnek optimális fogyasztással. Az autóklíma javításhoz kereshetünk szerelőket Budapesten és az egész országban, mert nagyon sok helyen végeznek már magán autószerelők is klíma karbantartást. Ha egy drága gépkocsival rendelkezünk, akkor azt még garancia megléte mellett csakis márka szervizben lehet elvinni,

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink: Autóklímatöltés, autóklíma tiszítás, légkondícionáló berendezés javítás, autóklíma gombátlanítás, klímahűtő javítás, klímahűtő csere, légkondícionáló berendezés tisztítás, autóklíma, autóklíma szerviz, autóklíma javítás, klíma nyomáspróba, klímacsapágy csere, klímacső csere, klímacső javítás, dupla rendszerű klímatöltés, klímaolaj pótlás, pollenszűrő csere, klímatisztítás, UV adalék, klíma szivárgás vizsgálat, tömszelence csere

Klímahűtők, klímacsövek és egyéb egységek javítása, cseréje

Ellenőrzésekor kiderülhet hogy a klímarendszerben a vezetékek szivárognak, elöregedtek vagy a klímahűtő állapota nem megfelelő. Természetesen ezek javítását, karbantartását, cseréjét is el tudjuk végezni.

Pollenszűrő cseréje

Ha a pollenszűrő eltömődik, akkor már nem képes átereszteni a megkívánt levegő mennyiségét, azaz az elszennyeződött szűrőben allergiát, betegségeket okozó gombák és baktériumok is megtelepedhetnek valamint nagy mértékben csökkenti a klíma hatékonyságát.

Fertőtlenítés, tisztítás (gombátlanítás)

A baktériumok, gombák számára ideális felület a párologtató felülete, hiszen a klímarendszerben lévő párás, nedves levegő ideális körülményeket biztosít számukra, amely azután a klímarendszeren keresztül a légáram segítségével az utastérbe juthatnak. Ez több esetben allergiás tüneteket – köhögés, könnyezés és tüsszentés -, válthatnak ki.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.