Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink: Autóklímatöltés, autóklíma tiszítás, légkondícionáló berendezés javítás, autóklíma gombátlanítás, klímahűtő javítás, klímahűtő csere, légkondícionáló berendezés tisztítás, autóklíma, autóklíma szerviz, autóklíma javítás, klíma nyomáspróba, klímacsapágy csere, klímacső csere, klímacső javítás, dupla rendszerű klímatöltés, klímaolaj pótlás, pollenszűrő csere, klímatisztítás, UV adalék, klíma szivárgás vizsgálat, tömszelence csere

Autóklíma töltés

Évente érdemes ellenőriztetni a klímarendszerben a hűtőközeg mennyiségét, ugyanis 20%-os hűtőközeg hiány már nagy mértékben csökkenti az autóklíma leadott teljesítményét (miközben a felvett energia mennyisége nő!). Partnereink 21. századi technikával és professzionális szakértelemmel hatékonyan és gyorsan képes elvégezni ezt a műveletet.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.