« | Kezdőlap | »

Jó minőségű autóklíma tisztítás Székesfehérváron

Tévhit az, hogy a klímát csak nyáron kell beindítani az autóban. Ha több hónapon át nem használjuk, akkor eldugulhat, hiszen a sok por és szösz felgyűlik és ott ragad. Az autóklíma tisztítás Székesfehérvár területén remek választást jelent azok számára, akik hasonló gondokkal küszködnek, de orvosolni szeretnék azt mihamarabb.

Nem jó úgy hagyni a klímát, hiszen senki sem azért szerelte be, hogy ne használhassa. Amit egy profi szakember kínálhat, az semmivel sem helyettesíthető. Éppen emiatt tanácsoljuk azt, hogy ha elakadást észlel, vagy bármiféle téves működés zavarja az autóklíma berendezést, ne habozzon felkeresni egy szakértőt.

Akinek fontosak az ügyfelek, az gondoskodni fog arról, hogy minél hamarabb fogadhassa őket és jutányos áron végezze el a javítást. Amennyiben nem tudja, kihez fordulhatna ezzel a problémával, az autóklíma tisztítás Székesfehérváron nagyon jó megoldást jelent mindenki számára. Néhány kattintás az oldalunkra és máris indulhat a tisztítás, az ország bármelyik városában.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.