« | Kezdőlap | »

Kedvezményes Samsung inverteres klíma ár

Az inverteres légkondicionáló készülék legnagyobb előnye abban rejlik, hogy sokkal kevesebb áramot fogyaszt, mint a hasonló felépítéssel rendelkező, ám inverter nélküli társa. Csendesebben is működik, így nem zavarja az éjszakákat vagy a hétköznapi tevékenységeinket sem. Az inverteres berendezés lényegesen kellemesebb hideg levegőt fúj.

Az inverteres klíma ár kedvezményesebb lehet, amennyiben online vásárolunk. Mára már annyira népszerűek, hogy szinte teljesen kiszorítják a hagyományos légkondicionáló berendezéseket. Az inverteres klíma ár tükrözi a készülék minőségét is.

Nem szabad kihagyni a Samsung légkondicionáló berendezésekre vonatkozó kedvezményeket sem. A Samsung klíma akció segítségével sokkal olcsóbban tudjuk megvásárolni online a kiszemelt darabot, mint egy szaküzletben. A Samsung klíma megnövelt beszívó nyílással és szélesebb kifúvó réssel rendelkezik. A teljesítménye erősebb, mint egy hasonló tulajdonsággal rendelkező készüléknek. A Samsung klíma akció segítségével ma már mindenki meg tudja magának engedni azt, hogy egy minőségi inverteres készüléket vásároljon az otthonába.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.