« | Kezdőlap | »

Klíma töltés Miskolc városában, gyorsan

Fontosnak tartja az autója biztonságát és kényelmét? Ha Miskolcon lakik és szeretné egy kicsit kényeztetni a járművét, akkor az első szempont egy autóklíma. Télen és nyáron is sok problémától megszabadulhat, ha beszerel egy ilyet. A klíma töltés Miskolc területén több helyen is megtalálható, azonban érdemes azt a műhelyt választani, ahol tudja, hogy lelkiismeretesen dolgoznak.

Nem kell aggódni, ugyanis egy autóklíma feltöltése nem tart túl hosszú ideig. Átlagosan 1 órát azonban rá kell szánni a precíz és pontos munkára. Felmerülhet Önben a kérdés, hogy például mennyi gázra van szükséges egy klíma töltéséhez, vagy egyáltalán milyen gyakran kell ezt a műveletet elvégezni.

Annyi biztos, hogy maximum kétévente érdemes megvizsgáltatni az autóklímát, és szükség esetén elvégeztetni a megfelelő műveleteket. A klíma töltés Miskolc városában színvonalasan és szakértő által történik, úgyhogy bátran hozza el hozzánk az autóját! Mi gondoskodunk a kényelméről a friss és hűvös levegő terén, a hosszú és rövidebb utak alatt is.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.