Légkondi tisztítás spray segítségével

A klíma tisztítását igenis szem előtt kell tartani, hiszen csak rendszeres karbantartás mellett lesz hosszú életű a készülék.

Természetesen arról sem szabad megfeledkezni, hogy a légkondi sokkal hatékonyabban és gazdaságosabban fog működni, ha állandóan odafigyelünk arra, hogy milyen állapotban van. A légkondi tisztítás házilag is elképzelhető, de jobb, ha szakértő kezekre bízzuk. A különböző fertőtlenítési eljárások mellett, komoly figyelmet kell fordítani a készülék vegyszeres tisztítására is.

A légkondi tisztítás szolgáltatásához tartozik a szűrők átmosása is. A légkondi tisztító spray használatával könnyedén meg lehet oldani a fent említett problémákat. A spay használatát mi magunk is meg tudjuk oldani, de ha szét kell szedni a klímát, akkor megint hívjunk szakembert.

A légkondi tisztító spray habját a levegőnyílásokra és a hűtőrácsra kell ráfújni. A spray illatosított, így majd kellemes illat fogja átlengni a lakást. A légkondi tisztító spray használata nem ajánlatos téli időszak alatt.