« | Kezdőlap | »

Napi ajánlat: autóklíma javítás Pécsett

Minden autó tulajdonosnak sokat jelent a járműve épsége. Ezért nem meglepő, hogy az ország különböző pontjain jó ajánlatok és gyors munkavégzés várja az érdeklődőket. A mai szolgáltatásunk az autóklíma javítás Pécs városában, hiszen egyre keresettebb ez a berendezés a különböző autókban.

Akár a nyári forróságban, akár a téli párás időszakokban nagyon hasznosnak bizonyul, ha van egy klíma beszerelve. Nemcsak az utasok kényelmét segíti elő, hanem a sofőrét is, hiszen ez a legfontosabb, elvégre ő vezet és koncentrál. Mindezt nehezebben végezhetik el, ha folyamatosan levegőért kapkodnak a kánikulában. Ilyenkor ugyanis még rosszabb a helyzet az autóban, hiszen teljesen beszorul a levegő.

Ha pedig lehúzzuk az ablakot, akkor semmit nem segítünk. Az autóklíma javítás Pécsett szeretettel várja azokat, akik gyorsan szeretnék orvosolni a meghibásodott klímát. Ráadásul az időszakos vizsgálatok is fontosak, ezért ajánlott legalább évente egyszer elhozni az autót, hogy felmérjük a helyzetet. Keresse az autóklíma javítás pécsi szolgáltatásunkat jó áron!

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.