« | Kezdőlap | »

Napi ajánlat: autóklíma Székesfehérváron

Az ország bármelyik területén megtalálja már azt a szolgáltatást, amire minden sofőrnek szüksége van a nyári hónapokban, és nemcsak. Most nagyon jó ajánlattal várja Önt az autóklíma Székesfehérvár területén, hiszen jó áron és gyorsan szerelik be az autójába ezt a berendezést.

Szakképzett munkásaink gondoskodnak arról, hogy mindenkit hamar fogadjanak és senkinek se kelljen sokat várnia a műveletre. Az autóklíma manapság minden autóban megtalálható, viszont, aki még nem rendelkezik ezzel a forradalmi szerkezettel, az mihamarabb vigye el a hozzá legközelebbi műhelybe Székesfehérváron.

Aki minket választ, annak garantáljuk, hogy profi módon fogjuk megkönnyíteni az életét. Az autóklíma Székesfehérvár városában nagyon keresett szolgáltatás, hiszen sokan órákat töltenek az autójukban a munkájuk miatt. Akár személy, akár áruszállításról van szó, a sofőr kényelme lényeges.

Nyáron pedig nem jó, amikor levegőért kapkod az ember, ráadásul az ablakot is hiába nyitjuk ki ilyenkor. A biztonságos utazás és az utasok kényelme érdekében vegye igénybe Ön is az autóklíma Székesfehérvár szolgáltatásait!

Ha már rendelkezik egy ilyennel, akkor a karbantartásra is figyelnie kell, úgyhogy az időszakos átvizsgálásokat is nyugodtan ránk bízhatja. Ha pedig éppenséggel nem használja a klímát hosszabb ideig, érdemes néha beindítani néhány percre, hogy a felgyülemlett port kifújja magából a berendezés.

Senki nem szeretné ugyanis, ha néhány hónap alatt gondot okozna a túl sok port és egyéb szösz. Az autóklíma Székesfehérvár szeretettel vár mindenkit.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.