Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Partnereink

Kedves Partnereink!

 

Ez a weboldal ebben a formában azért jött össze mert mi értünk a keresőoptimalizáláshoz és a weboldal építéshez, Őnök pedig az autóklímához.

Ezt a két teljesen különálló szakmát nagyon jól össze lehet hozni úgy, ahogy mi most kitaláltuk.

Alapjáraton az oldalon való megjelenés  teljesen ingyenes lesz mindenkinek aki ki akar kerülni, ehhez csak annyi szükséges, hogy küldjenek el nekünk email-ben egy minimum 150 maximum 250 karakter hosszúságú leírást a cégükról a következő formátumban:

cégnév

írsz cím

telefon szám

weboldal és mail cím

ide pedig jön a leírás

Mivel ez a rész ingyenes ezért elnézést kérünk mindenkitől, de a kapacitásunknak megfelelően fogjuk feltölteni az adatokat. A mobil klímatöltéssel és javítással foglakozók maximum három különböző tetszés szerinti oldalra kerülhetnek fel. Az ingyenes megjelenések érkezési sorrendben fognak kikerülni.

A szolgáltatás leírása első sorban az autóklímáról kell, hogy szóljon, mivel ez  a célcsoportunk is, természetesen meg említhetik, hogy mivel foglalkoznak még, hiszen mi tudjuk, hogy a legtöbb autóklímásnak ez csak egy kiegészítő szolgáltatás, de nagyon kérek mindenkit, hogy ez egy érthető embereknek szóló szöveg legyen ismétlések és kulcsszó halmozások nélkül.

Prémium szolgáltatás

Mivel mi is pénzből élünk a legjobb helyeket szeretnénk értékesíteni. Egy weboldalon a legjobb helyek mindig fent vannak az oldal teteje felé és kicsit balra, teljesen véletlenül pont ide esik az első cégnek a helye is. Ennek a helynek az ára jelenleg évi 5000Ft. Amennyiben többen szeretnének az első helyre pályázni akkor licitálás útján fog értékesítésre kerülni a legfelső hely. Egy kerületben vagy városban maximum három fizetős hely lesz értékesítve és csak ezek után következik majd a fizetett hirdetés.

Természetesen a prémium szolgáltatás egy hosszabb leírást is tartalmaz ami maximum 400 karakter, amit ha a kedves vevő nem tud kitölteni akkor mi megtesszük helyette.

Az oldalt az Unelte SEO S.R.L. üzemelteti, ügyvezető Nagy Béla

Egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban és a leírást is a nagy.bela.pn(kukac)gmail.com címre kérjük.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.