« | Kezdőlap | »

Profi és szakszerű klímatöltés Zuglón

Az autóklímát egyre többen szereltetik be az autójukba, hiszen senki nem szeret nyáron a saját járművében szenvedni. Azonban annyi nem elég, hogy beszerelik, hiszen azt karban kell tartani, valamint feltölteni. A klímatöltés Zugló területén is nagyon keresett szolgáltatás, hiszen másfél vagy két évente mindenkinek ajánlott elvinnie a klímáját ellenőrzésre.

Egy idő után ugyanis elkerülhetetlen a töltés. Azonban nem tart sokáig ez a tevékenység. Ha szerencséje van, és a hely, ahová elvitte, nincs túlterhelve, akkor 1-2 órán belül is elvégezhető. Mindenképp fontos a rendszeres ellenőrzés és töltés, hiszen ellenkező esetben tönkremehet a berendezés, ez pedig olyan költségekkel járhat, aminek senki sem örül és mi sosem jön jókor.

A klímatöltés Zugló részein jó áron történik és arról is gondoskodunk, hogy minél gyorsabban az Ön autója kerüljön sorra. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne olcsó, gyors, de ugyanakkor minőségi klímatöltést! Ennyi kényelem az autóban mindenkinek kijár az év bármelyik hónapjában.

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.