« | Kezdőlap | »

Profi és szakszerű klímatöltés Zuglón

Az autóklímát egyre többen szereltetik be az autójukba, hiszen senki nem szeret nyáron a saját járművében szenvedni. Azonban annyi nem elég, hogy beszerelik, hiszen azt karban kell tartani, valamint feltölteni. A klímatöltés Zugló területén is nagyon keresett szolgáltatás, hiszen másfél vagy két évente mindenkinek ajánlott elvinnie a klímáját ellenőrzésre.

Egy idő után ugyanis elkerülhetetlen a töltés. Azonban nem tart sokáig ez a tevékenység. Ha szerencséje van, és a hely, ahová elvitte, nincs túlterhelve, akkor 1-2 órán belül is elvégezhető. Mindenképp fontos a rendszeres ellenőrzés és töltés, hiszen ellenkező esetben tönkremehet a berendezés, ez pedig olyan költségekkel járhat, aminek senki sem örül és mi sosem jön jókor.

A klímatöltés Zugló részein jó áron történik és arról is gondoskodunk, hogy minél gyorsabban az Ön autója kerüljön sorra. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne olcsó, gyors, de ugyanakkor minőségi klímatöltést! Ennyi kényelem az autóban mindenkinek kijár az év bármelyik hónapjában.

Hozzászólások

Írta András ekkor: 2019.05.22

Üdv
Érdeklődni szeretnék hogy Önök tudnak-e olyan autóklima feltöltést ahol UV lámpával ellenőrizni lehetne azt hogy a gáz hol szökik el?????
Köszi

 

Szóljon hozzá!

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.