« | Kezdőlap | »

Várja Önt az autóklíma Szolnokon

A közelgő nyári forróság nemcsak a kinti levegőt teszi fülledtté, hanem a bent tartózkodást is jelentős mértékben megnehezíti. Amennyiben fontos Önnek a kényelem, érdemes még időben beszerezni egy klímát a lakásba. Ugyanakkor az autóklíma Szolnok szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy a gépkocsijába is beszereljenek egy ilyen berendezést, hogy elviselhetőbb legyen a forróság.

Jól tudjuk, hogy ilyenkor az sem segít, ha lehúzzuk az ablakot, hiszen kint sem jobb a levegő, mint bent. Éppen ezért, ha egy autóklíma mellett dönt, akkor elfelejtheti a fullasztó és kellemetlen utazásokat, ugyanis egy gombnyomás segítségével néhány másodperc alatt teljesen megváltozik a hőmérséklet.

Lehet már lélegezni az autóban és a hűvös levegő mindenkinek jól fog esni a nyári forróságban. Akinek fontos, hogy a saját és az utasai kényelme is biztosítva legyen, annak az autóklíma Szolnokon profi szolgáltatásokat kínál jutányos áron! Csak egy kattintás, és máris többet megtudhat erről a témáról. Ha szeretne egy klímát, itt az alkalom rá!

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.