Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Vörösvár Autórent – autóbérlés

Ha árút vagy személyeket kell szállítania és ehhez bérelni kívánja a haszongépjárművet, figyelmébe ajánljuk a Vörösvár Autórent szolgáltatásait.

Kisteherautók bérlése

Kisteherautók bérlése

Cégünk fő szolgáltatása a különböző raktér méretű kisteherautók bérlése. Elsősorban a Ford Transit és a  Mercedes Spinter típusok közül választhat.  Igényei szerint találhat nálunk hosszított platós, vagy magasított, extrém magasított változatokat, amelyek segítségével szinte minden építőanyag, vagy termék szállítható.

Minibuszok bérlése

Minibuszok bérlése

Személyszállításhoz, munkások szállításához, kiránduláshoz, vagy nyaraláshoz ajánljuk különböző Ford és Mercedes mini buszainkat rövid, vagy hosszú távú bérletre. 6 és 9 személyes típusok közül választhat, ahol a 6 személyes változatokban bőséges rakodótér is a rendelkezésére áll.

Kombi személyautók bérlése

Kombi személyautók bérlése

Kombi személyautók bérlésére is lehetősége van, habár nem ez a fő profilunk. Készleten tartunk a kisteherautóknál kisebb járműveket is, ha több személy, vagy kisméretű tárgyak szállítására van szüksége.

Tekintse meg igen kedvező árainkat, amely a bérleti díj hosszától is függ. Gyors és pontos ügyintéssel várjuk kedves vevőinket.

Elérhetőségeink:

Vörösvár Autórent – Pilisvörösvár
Telefon:  +36 20 233 4944, +36 20 388 8271
Email: info@vorosvarautorent.hu

 

 

Autóklíma.com

Autóklíma töltés, beszerelés, javítás karbantartás

Autóklíma szervíz

Figyelem!


Ha az alábbi tüneteket észleli autójában, azonnal keressen fel bennünket:
  • Nem kielégítő a hűtés
  • Zajos a klímarendszer
  • Poshadt, dohos, kellemetlen szag

Hasznos tanácsok

- A gépkocsi utasterében legfeljebb 8-10 fokkal legyen hidegebb, mint a külső hőmérséklet, mivel ellenkező esetben kiszállás után, a melegben hirtelen kitáguló erek miatt csökken a vérnyomás, és erős fáradtságérzet léphet fel.

- A felforrósodott autóba beülve ne hűtsük le túl gyorsan az autó belsejét, mivel megviseli a szervezetet a hirtelen nagymértékű hőmérsékletváltozás.

- Ne irányítsuk közvetlenül magunkra a hideg légáramlatot, mert ez megfázást, ízületi gyulladást okozhat.

- Vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló használata csökkenti a motor teljesítményét.

- Fogyasszunk folyadékot, mivel a klíma nemcsak hűti, hanem szárítja is az utastér levegőjét, és a test kipárolgása megnő.

- Elsősorban külsőlevegő befújással használja klímaberendezést - belső levegőkeringetésre csak indokolt esetben (pl. kellemetlen külső szag) kapcsolja. Városban ugyancsak ajánlott a belső levegőkeringetés, mivel a városi szmog teljes kiiktatására a pollenszűrő nem képes.